Hõrgud kurgisuupisted juustu-pähklitäidisega

January 6, 2011
Ühele sünnipäevalauale meisterdasime sellised mõnusad kurgisuupisted, mille täidis on üpris pikantse maitsega. Retsept on leitud Toidutarest.

Vaja läheb:

1 pikk kurk
2,5 sl hapukoort
1 dl purustatud metsapähkleid
75 g sinihallitusjuustu

Lõika kurgid 2-3 cm juppideks ning uurista igasse kürgitükki lusikaga süvend.
Täidise jaoks sega kokku purustatud pähklid, murendatud hallitusjuust ja hapukoor. Täida kõik kurgid täidisega.

2 comments:

  1. Irena said...:

    Kui palju enne serveerimist te need valmis tegite? Just ses suhtes, et ega liiga vesiseks ei kiskunud? (Veidi kurb kogemus kurgi-fetajuusturullidega, kui kõikmaailm oli kurgivett lõpuks täis:S)

  1. köögivõlur said...:

    Me tegime umbes tund aega enne pidu need suupisted valmis ja tõstsime külmkappi ootele. Mõned täidetud kurgiviilud, mis õhtu lõpul taldrkule jäid, olid jah alt veidi vesiseks muutunud. Seega, eriti palju varem neid valmis teha ei saa, kuid maitsevad ülihästi, kui serveerida vahetult peale valmistamist.