Singiga gratineeritud lillkapsas

Mõnus ja kerge roog argipäevaõhtuteks. Lillkapsas ja suitsusink maitsevad vormiroas koos väga hästi.Võid kasutada ka ükskõik milliseid muid meelepäraseid köögivilju. Idee "Pereköögi kokaraamatust".

Vaja läheb:

1 suur lillkapsas
150 g taist sinki
8 sl jogurtimajoneesi
3 dl riivjuustu

Eralda lillkapsas õisikuteks ja keeda seda 5 minutit soolaga maitsestatud vees. Nõruta lillkapsas ja tõsta võitatud ahjuvormi. Lõika sink kuubikuteks, sega jogurtimajoneesi ja riivjuustuga ning kalla lillkapsale. Küpseta 150 kraadi juures 10- 15 minutit.

Kommentaarid

Maarja ütles …
Ma just mõlgutasin mõtteid, mida õhtuks lillkapsast ja suitsusingist teha, niiet tänud idee eest.