Singiga gratineeritud lillkapsas

January 3, 2011
Mõnus ja kerge roog argipäevaõhtuteks. Lillkapsas ja suitsusink maitsevad vormiroas koos väga hästi.Võid kasutada ka ükskõik milliseid muid meelepäraseid köögivilju. Idee "Pereköögi kokaraamatust".

Vaja läheb:

1 suur lillkapsas
150 g taist sinki
8 sl jogurtimajoneesi
3 dl riivjuustu

Eralda lillkapsas õisikuteks ja keeda seda 5 minutit soolaga maitsestatud vees. Nõruta lillkapsas ja tõsta võitatud ahjuvormi. Lõika sink kuubikuteks, sega jogurtimajoneesi ja riivjuustuga ning kalla lillkapsale. Küpseta 150 kraadi juures 10- 15 minutit.

1 comments:

  1. Maarja said...:

    Ma just mõlgutasin mõtteid, mida õhtuks lillkapsast ja suitsusingist teha, niiet tänud idee eest.