Peedi- mädarõika kreem
See on üks värvikas ja ütlemata maitsev võileivakate, mille alles hiljuti enda jaoks avastasin. Maitseb kõige paremini koos tavalise rukkileivaga. Mädarõika kogust võib suurendada, kui sööjad on äkilisema maitse austajad
Retsept Nami-Namist. Õigupoolest võtsin retsepti küll oma Nami-Nami kokaraamatust :)
Vaja läheb:
75 g keedetud või röstitud peeti
150 g maitsestamata toorjuustu
1 tl konservmädarõigast
soola, pipart
serveerimiseks leiba
Riivi keedetud või röstitud peet peene riiviga. Lisa toorjuust ja mädarõigas ning sega ühtlaseks. Maitsesta segu soola ja pipraga. Määri kreemi rukkileivaviilule ning kata teise leivaviiluga ja lõika diagonaalselt pooleks.
Retsept Nami-Namist. Õigupoolest võtsin retsepti küll oma Nami-Nami kokaraamatust :)
Vaja läheb:
75 g keedetud või röstitud peeti
150 g maitsestamata toorjuustu
1 tl konservmädarõigast
soola, pipart
serveerimiseks leiba
Riivi keedetud või röstitud peet peene riiviga. Lisa toorjuust ja mädarõigas ning sega ühtlaseks. Maitsesta segu soola ja pipraga. Määri kreemi rukkileivaviilule ning kata teise leivaviiluga ja lõika diagonaalselt pooleks.
Kommentaarid