Juustusarvekesed
Väga lihtsalt ja kiiresti ning üpris vähestest komponentidest valmivad juustusarvekesed sobivad hästi hommikukohvi kõrvale. Aga kindlasti kaunistavad ka igat pidulauda. Eriti maitsvad just soojalt! Retsept Pärineb Naistelehe Nipiraamatust.
Tainas:
4 dl jahu
2 dl riivjuustu
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
50 g võid
2 dl hapukoort
Täidis:
2 dl riivjuustu
määrimiseks muna
peale seesamiseemneid
Taina jaoks sega jahu ja küpsetuspulber, lisa tükeldatud või, sool, riivjuust ja hapukoor ning näpi ühtlaseks tainaks. Rulli tainas õhukeseks ümaraks rattaks ja lõika 8-12 sektoriks. Puista igale tükile veidi riivjuustu ja keera sarvekesteks alustades laiemast otsast. määri munaga ja puista peale seesamiseemneid.
Küpseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225 kraadi juures 10- 15 minutit.
Tainas:
4 dl jahu
2 dl riivjuustu
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
50 g võid
2 dl hapukoort
Täidis:
2 dl riivjuustu
määrimiseks muna
peale seesamiseemneid
Taina jaoks sega jahu ja küpsetuspulber, lisa tükeldatud või, sool, riivjuust ja hapukoor ning näpi ühtlaseks tainaks. Rulli tainas õhukeseks ümaraks rattaks ja lõika 8-12 sektoriks. Puista igale tükile veidi riivjuustu ja keera sarvekesteks alustades laiemast otsast. määri munaga ja puista peale seesamiseemneid.
Küpseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225 kraadi juures 10- 15 minutit.
Kommentaarid