Chapati leivad
Chapati on India köögist pärit õhuke pannileib, mida sobib serveerida erinevate karriroogade kõrvale. Meenutab vast veidi lavašši ja tortiljat. Jääb kindlasti meie menüüsse, mõnus ja neutraalne lisand toidu kõrvale ja vahest isegi niisama näksimiseks. See retsept pärineb Nami-Namist.
Vaja läheb:
250 g täisteranisujahu ja tavalise nisujahu segu
0,5 tl soola
1,5 dl vett
1 sl õli
määrimiseks võid
Sega kausis kõik komponendid kokku ja sõtku tainaks. Lase pool tundi taheneda. Jaota tainas kaheksaks osaks ja rulli iga tükk õhukeseks ümaraks kettaks. Küpseta kuival kuumutatud praepannil mõlemalt poolt pruunitäpiliseks. Määri chapatid võiga ja serveeri kohe.
Vaja läheb:
250 g täisteranisujahu ja tavalise nisujahu segu
0,5 tl soola
1,5 dl vett
1 sl õli
määrimiseks võid
Sega kausis kõik komponendid kokku ja sõtku tainaks. Lase pool tundi taheneda. Jaota tainas kaheksaks osaks ja rulli iga tükk õhukeseks ümaraks kettaks. Küpseta kuival kuumutatud praepannil mõlemalt poolt pruunitäpiliseks. Määri chapatid võiga ja serveeri kohe.
Kommentaarid