Goa tomati- hakklihakarri
Nami-Namis on parasjagu käimas karriroogade teemaline kooskokkamine ja otsustasin sellel puhul proovida sealtsamast tomati- hakklihakarri retsepti. Parajalt vürtsikas ja mõnusalt soojendav roog maitses hästi, eriti head olid tomatid selles vürtsikas kastmes.
Vaja läheb:
1 sl õli
500 g sea- hakkliha
peotäis hakitud talisibulat
1 sl punast karripastat
1 tükeldatud kollane paprika
4 dl kookospiima
250 g (kirss)tomateid
veidi soola
Serveerimiseks riisi ja/või chapati leiba
Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja talisibula valge osa ning prae umbes 7 minutit kuni sibul pehmeneb. Lisa karripasta, paprika ja kookospiim ning hauta 5 minutit. Lisa tomatid ja hauta veel 3 minutit.
Vaja läheb:
1 sl õli
500 g sea- hakkliha
peotäis hakitud talisibulat
1 sl punast karripastat
1 tükeldatud kollane paprika
4 dl kookospiima
250 g (kirss)tomateid
veidi soola
Serveerimiseks riisi ja/või chapati leiba
Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja talisibula valge osa ning prae umbes 7 minutit kuni sibul pehmeneb. Lisa karripasta, paprika ja kookospiim ning hauta 5 minutit. Lisa tomatid ja hauta veel 3 minutit.
Kommentaarid