Goa tomati- hakklihakarri

January 17, 2011
 Nami-Namis on parasjagu käimas karriroogade teemaline kooskokkamine ja otsustasin sellel puhul proovida sealtsamast tomati- hakklihakarri retsepti. Parajalt vürtsikas ja mõnusalt soojendav roog maitses hästi, eriti head olid tomatid selles vürtsikas kastmes.


Vaja läheb:

1 sl õli
500 g sea- hakkliha
peotäis hakitud talisibulat
1 sl punast karripastat
1 tükeldatud kollane paprika
4 dl kookospiima
250 g (kirss)tomateid
veidi soola
Serveerimiseks riisi ja/või chapati leiba

Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja talisibula valge osa ning prae umbes 7 minutit kuni sibul pehmeneb. Lisa karripasta, paprika ja kookospiim ning hauta 5 minutit. Lisa tomatid ja hauta veel 3 minutit.

0 comments: