Oa- tomatisalat
Lihtne ja toitev salat, mis ilmselgelt maitseb kõige paremini suvel ehk siis, kui tomatid on kodumaal oma parimas küpsusastmes ja päikesesoojad. Aga kuna talvise grilli kõrvale tahtsime toitvat salatit, siis kirsstomatitega maitseb see hästi ka talvel. retsept pärineb "Oma maitse retseptiraamatust".
Vaja läheb:
540 g valgeid konservube
500 g tomateid
basiilikut
1 küüslauguküüs
1 sl oliivõli
1 sl palsami- või punaveiniäädikat
soola, pipart
Loputa ja nõruta konservoad. Pese ja tükelda tomatid ning lisa ubadele. Kastme jaoks püreeri basiilik, küüslauk, õli ja äädikas ning vala salatile. Maitsesta salat soola ja pipraga.
Vaja läheb:
540 g valgeid konservube
500 g tomateid
basiilikut
1 küüslauguküüs
1 sl oliivõli
1 sl palsami- või punaveiniäädikat
soola, pipart
Loputa ja nõruta konservoad. Pese ja tükelda tomatid ning lisa ubadele. Kastme jaoks püreeri basiilik, küüslauk, õli ja äädikas ning vala salatile. Maitsesta salat soola ja pipraga.
Kommentaarid