Martsipani-metsapähkli trühvlid

January 10, 2011
Mulle meeldivad igasugused martsipaniga maiused, aga nende puhul on väga oluline kas ülimalt kvaliteetne martsipan või siis hoopis isevalmistatud martsipan (näiteks selle retsepti järgi). Mina seekord martsipani ise ei valmistanud, vaid ostsin kvaliteetset martsipani. Asja ajab hädapärast ära muidugi ka Kalevi martsipanimass. Koguseid ma ei mõõtnud seekord.


Vaja läheb:

martsipanimassi
metsapähkleid (röstitud)
katmiseks tumedat šokolaadi

Võta pähkel ja kata see martsipanimassiga ning vooli ümaraks kuuliks. Tee nii ka kõigi ülejäänud pähklitega. Tõsta kuulid veidikeseks jahedasse tahenema. Seejärel kasta pallid sulatatud tumeda šokolaadi sisse ja küpsetuspaberile jahedasse tahenema. Säilita külmas.

0 comments: