Konjakitrühvlid
Trühvlite põhiretseptile erinevaid lisandeid lisades saab luua väga erinevaid maitseid. Trühvlite põhiretsept on leitud šokolaadiraamatust. Konjak annab trühvlitele mõnusa maitsenüanssi. Eriti mõnusad on need trühvlid kohvi kõrvale.
Põhiretsept:
250 g tumedat šokolaadi
2 dl vahukoort
2 sl võid
lisandiks 2 sl konjakit
Katteks kakaopulbrit või šokolaadi
Kuumuta koor keemiseni, tõsta tulelt ja vala juurde tükeldatud šokolaad ning sega seni, kuni šokolaad on sulanud. Seejärel lisa või ja konjak ning sega korralikult ja pane mass külma tahenema. Tahenema peaks mass sügavkülmas vähemalt tunni ja tavalises külmikus isegi kuni üleöö.
Seejärel vormi lusika või näppude abil massist pallid ja tõsta küpsetuspaberile. Veereta palle kakaopulbris või kasta šokolaadi sisse ja pane seejärel külma tahenema.
Põhiretsept:
250 g tumedat šokolaadi
2 dl vahukoort
2 sl võid
lisandiks 2 sl konjakit
Katteks kakaopulbrit või šokolaadi
Kuumuta koor keemiseni, tõsta tulelt ja vala juurde tükeldatud šokolaad ning sega seni, kuni šokolaad on sulanud. Seejärel lisa või ja konjak ning sega korralikult ja pane mass külma tahenema. Tahenema peaks mass sügavkülmas vähemalt tunni ja tavalises külmikus isegi kuni üleöö.
Seejärel vormi lusika või näppude abil massist pallid ja tõsta küpsetuspaberile. Veereta palle kakaopulbris või kasta šokolaadi sisse ja pane seejärel külma tahenema.
Kommentaarid