Rummikook
Järjekordne kohvikuklassika, mida on äärmiselt lihtne valmistada ja selle retsepti järgi maitseb kook täpselt nii, nagu peab. Ühest tordist jäi päris palju biskviiti üle ja nii saidki valmis maitsvad rummikoogid. Koogid valmivad ruttu, lihtsalt ja vähestest komponentidest.
Retsept Nami- Namist.
Varem oleme teinud seda kooki ka nii.
Vaja läheb:
1 biskviitpõhi (300- 400 g)
3 sl kakaopulbrit
veidi rummi või rummiessentsi
hapukoort (nii palju, et moodustuks vormitav mass)
Kõigepealt lõika biskviidil servad ära, nendest pudistatud purus saab hiljem pallikesi veeretada.
Pudista biskviit kaussi, lisa kakaopulber ja sega läbi. Seejärel lisa rumm või rummiessents ja sorts hapukoort, et moodustuks vormitav mass. Vormi massist pallikesed ja veereta neid biskviidipurus, suru veidi lamedamaks ning tõsta jahedasse tahenema.
Retsept Nami- Namist.
Varem oleme teinud seda kooki ka nii.
Vaja läheb:
1 biskviitpõhi (300- 400 g)
3 sl kakaopulbrit
veidi rummi või rummiessentsi
hapukoort (nii palju, et moodustuks vormitav mass)
Kõigepealt lõika biskviidil servad ära, nendest pudistatud purus saab hiljem pallikesi veeretada.
Pudista biskviit kaussi, lisa kakaopulber ja sega läbi. Seejärel lisa rumm või rummiessents ja sorts hapukoort, et moodustuks vormitav mass. Vormi massist pallikesed ja veereta neid biskviidipurus, suru veidi lamedamaks ning tõsta jahedasse tahenema.
Kommentaarid