Piparmündilehed šokolaadis

Veidi aega tagasi meisterdas Koopatibi neid vahvaid šokolaadiseid piparmündilehti ja rääkis selles postituses ka maiustusest nimega After 8. Mina kuulun nende maiuste andunud fännide ridadesse, tegelikult lausa arvan, et tume šokolaad ja piparmünt on justkui match made in heaven.
Seda maiust võiks siis nimetada kodumaiseks lähenemiseks, ainult et valmistada saab seda piparmündi hooajal, kui just köögiaknal potis aastaringselt suurelehelist piparmünti ei kasvata.
Mõnus värskendav maius nõuab küll tõepoolest pisut närimist, aga maitseb sellegipoolest hästi. Serveerida võiks seda tegemise päeval, muidu närbub piparmünt lihtsalt ära.
Retsepti kui sellist ei olegi kirja panna. Tuleb lihtsalt sulatada tume šokolaad, kasta puhtad piparmündilehed otsapidi šokolaadi sisse ja tõsta küpsetuspaberile jahedasse tahenema.


Kommentaarid