Roheline hernepüreesupp

August 22, 2011
Seda mahedat ja kaunilt rohelist värvi suppi võid valmistada nii värsketest kui ka külmutatud hernestest. Peekonikrõpsud ja praetud sibul annavad supile erakordselt hea maitse.
Retsept "Oma maitse retseptiraamatust".

Vaja läheb:

120 g toorsuitsupeekonit
1 sibul
2 kartulit
1,5 l aedviljapuljongit
400 g (külmutatud) herneid
3 sl kohvikoort
soola

Prae peekoniviilud krõbedaks ja tõsta kõrvale. Kuumuta tekkinud rasvas tükeldatud sibul pehmeks. Lisa kartul ja puljong ning kuumta kuni kartulid on peaaegu pehmed. Seejärel lisa herned ja keeda, kuni need on pehmed. Põreeri supp ühtlaseks ja maitsesta kohvikoore ning soolaga. Serveeri peekoniviiludega.

0 comments: