Vaarikatrühvlid

Seda eksklusiivset maitseelamust saab meil nautida vaid kesksuvel värskete vaarikate valmimise ajal. Trühvlitäidisega vaarikad on suussulavad ja maitsevad imeliselt- unustamatu maitseelamus.
Retsept "Šokolaadiraamatust".

Vaja läheb:

250 g vaarikaid
1 sl suhkrut
100 g tumedat šokolaadi
0, 5 dl vahukoort
1 sl võid

Sega 0,5 dl vaarikaid suhkruga püreeks ja pressi läbi sõela. Haki šokolaad ja sulata koos võiga. Kuumuta koor keemiseni ning sega sulanud šokolaadiga, lisa ka vaarikapüree. Lase massil külmkapis veidi taheneda.
Pane šokolaadisegu väikese otsaga tordiprotsi või kilekotti. Aseta vaarikad taldrikule ja täida šokolaadiseguga, moodustades šokolaadist vaarikale ka pisikese "varre".
Serveeri kohe või siis aseta kuni serveerimiseni jahedasse.

Kommentaarid