Kapsakotletid

August 19, 2011
Enne nende lihtsate kapsakotlettide valmistamist ja söömist ei osanud üldse ette kujutada, et need kotletid võivad nii maitsvad olla. Mitte, et me kapsast ei armastaks, hoopis vastupidi, aga kotlette tegime küll neist täitsa esimest korda.
Retsept Toidutarest Angelica Udeküllilt.

Vaja läheb:

250 g kapsast
1 muna
1 tl soola
0,5 tl pipart
1 dl hapukoort
1 dl jahu
1 sl õli

Haki kapsas ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja haki hästi peeneks. Lisa maitseained, jahu, muna ja hapukoor ning sega ühtlaseks tainaks.
Soovi korral prae kotletid pannil õlis mõlemalt poolt, meie aga vormisime kotletid, panime need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetasime ahjus 180 kraadi juures 15- 20 minutit. Küpsemisaeg sõltub ahjust ja võib olla ka pisut pikem.

0 comments: