Pirni- lehmakommi muffinid
Nüüd, kui kodumaised pirnid hakkavad ka vaikselt valmima, on paras aeg neid koogi sisse pista. Maitsvad mahlased muffinid on eriti head just soojalt, kui karamell on veel pehme.
Retsept väikeste mugandustega GoodFoodist.
Vaja läheb:
300 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
85 g suhkrut
250 ml piima
2 lahtiklopitud muna
100 g sulavõid
2 küpset pirni
150- 200 g tükeldatud lehmakomme
25 g mandlilaaste
Sega kausis kokku jahu, küpsetuspulber, näpuotsatäis soola ja suhkur. Teises anumas sega piim, lahtiklopitud munad ja sulavõi ning vala kuivainete segu hulka. Lisa ka kooritud- tükeldatud pirnid ja pool lehmakommidest ning sega ühtlaseks tainaks. Jaga tainas muffinivormidesse ja puista peale ülejäänud lehmakommitükid ning mandlilaastud. Küpseta muffineid eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures 25- 30 minutit.
Retsept väikeste mugandustega GoodFoodist.
Vaja läheb:
300 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
85 g suhkrut
250 ml piima
2 lahtiklopitud muna
100 g sulavõid
2 küpset pirni
150- 200 g tükeldatud lehmakomme
25 g mandlilaaste
Sega kausis kokku jahu, küpsetuspulber, näpuotsatäis soola ja suhkur. Teises anumas sega piim, lahtiklopitud munad ja sulavõi ning vala kuivainete segu hulka. Lisa ka kooritud- tükeldatud pirnid ja pool lehmakommidest ning sega ühtlaseks tainaks. Jaga tainas muffinivormidesse ja puista peale ülejäänud lehmakommitükid ning mandlilaastud. Küpseta muffineid eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures 25- 30 minutit.
Kommentaarid