Soolaoad
Värsketest põldubadest valmistatud soolaoad kuuluvad kindlalt meie hilissuvisele söögilauale juba lapsepõlve aegadest. Oad on väga toitvad ja roog ise imelihtne valmistada. Kohustuslik on juua kõrvale klaas külma keefiri, siis maitsevad oad lausa jumalikult :)
Vaja läheb:
umbes 1,5 kg kauntega põldube
1 sl meresoola
vett
Vala oad potti ja kata veega. Arvesta sellega, et ära potti päris ääreni täis pane. Keeda ubasid 25- 30 minutit kuni oad on pehmed, seejärel kurna vesi ja raputa peale sool. Kui soovid võid soola rohkemgi panna. Sega oad soolaga läbi ja naudi kohe koos külma keefiriga.
Vaja läheb:
umbes 1,5 kg kauntega põldube
1 sl meresoola
vett
Vala oad potti ja kata veega. Arvesta sellega, et ära potti päris ääreni täis pane. Keeda ubasid 25- 30 minutit kuni oad on pehmed, seejärel kurna vesi ja raputa peale sool. Kui soovid võid soola rohkemgi panna. Sega oad soolaga läbi ja naudi kohe koos külma keefiriga.
Kommentaarid
Mai, häbiposti ei naeluta kedagi :) Vanavanaema kunagi nii õpetas ja meil on nii kogu aeg tehtud, sellepärast lisame meie ka soola pärast, pean uurima, kas sellel on ka teaduslik põhjendus.