Suvikõrvitsa vormiroog hakkliha ja juustuga
Kodumaine suvikõrvitsahooaeg kestab jätkuvalt. Suvikõrvits tundub olevat üks tänuväärne köögivili, annab meil mitmendat aastat korralikku saaki ja ei vaja väga suurt hoolt. Oleme avastanud, et suvikõrvits on ka väga mitmekülgne, seda võib panna leiva, pajaroa, piruka ja koogi sisse. Iseenesest on suvikõrvits üsna neutraalse ja maheda maitsega ning seetõttu ongi teda toidus mõnus kasutada. Seda pajarooga olen teinud juba päris mitmeid aastaid. Võib süüa iseseisva roana või siis serveerida juurde keedukartulit.
Vaja läheb:
1 suvikõrvits
300 g hakkliha
soola, pipart
150 g riivjuustu
Koori suvikõrvits, eemalda pehme keskosa ja lõika kuubikuteks. Keeda suvikõrvits soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.
Prae panni hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga.
Lao ahjuvormi kihiti suvikõrvits, hakkliha ja kõige peale riivjuust. Küpseta vormi ahjus 180 kraadi juures 15- 20 minutit, kuni suvikõrvits on pehme ja juust sulanud.
Vaja läheb:
1 suvikõrvits
300 g hakkliha
soola, pipart
150 g riivjuustu
Koori suvikõrvits, eemalda pehme keskosa ja lõika kuubikuteks. Keeda suvikõrvits soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.
Prae panni hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga.
Lao ahjuvormi kihiti suvikõrvits, hakkliha ja kõige peale riivjuust. Küpseta vormi ahjus 180 kraadi juures 15- 20 minutit, kuni suvikõrvits on pehme ja juust sulanud.
Kommentaarid