Aasta jagu maitsvaid seiklusi...

 Täpselt 1 aasta tagasi täna tegime siia blogisse oma esimese sissekande.
Nüüd on aasta seljataga ja aeg tõdeda, et see on olnud lausa suurepärane- tegus kahes köögis, täis erinevaid maitseid ja õnnelikke kokkamise tunde ning muidugi söögi nautimist koos oma sõprade ja perega. Peame ilmselt sarnaselt paljudele teistele toidublogijatele/gurmaanidele tõdema, et armastus toidu vastu ja soov katsetada uusi asju ning kõike ise nullist teha on ainult suurenenud. Rõõm õnnestumistest ei ole ka muidugi väheoluline!
Koos blogiga on kasvanud ka meie suured inspiratsiooniallikad- lapsed, kellest üks tegeleb esialgu küll veel aktiivselt uute maitsete avastamisega, aga teine juba ise köögis kätt proovib. Ma loodan, et neil on tore kunagi meenutada, kuidas nad koos emadega köögis mõnusaid tunde veetsid ja igasugu maitsvaid ampse suhu pistsid.
Ja oi kui palju torte olen ma sellel aastal meisterdanud! Loodetavasti on need nii mõnegi sünnipäeva veel paremaks muutnud.
Kõige esimene pildiga tort
Selle aasta saab kokku võtta ligi 400 toidupostitusega ja üle 700 toidufotoga. Pildistamisega seoses on ette tulnud mitmeid naljakaid seiku, aga nüüdseks on kõik juba harjunud, et enne pildistame ja siis sööme :D
Esimese kommentaari kirjutas sellesse blogisse babka postituse juurde Heidi Park ja see tegi mind ütlemata rõõmsaks!
Babka
 Tänu ka Pille Petersoole ja tema toredale kokandusportaalile Nami-Nami, kust oleme palju teadmisi ammutanud ja nii mõndagi retsepti katsetanud :)

Aitäh ka teile, kes te ikka seda lehte külastate! Kokkamine meie köögis jätkub endise hooga nii, et piiluge ikka meie kööki!

Kommentaarid

Merike ütles …
Palju õnne !
Esimene aasta on väga tähtis ,teised tulevad juba iseenesest järgi .
Suuri inspiratsioone ja edukaid katsetusi.
Liilia ütles …
Palju-palju õnne esimese aasta puhul! Edasiseks jaksu, viitsimist ja hea isuga sööjaid ;)
Tullia ütles …
Palju õnne! Hommikul ei osanud häid soove selle tähtsa päeva puhul veel edastada.
Jaanika ja Signe ütles …
Aitäh kõigile heade soovide eest :)
Unknown ütles …
Kallid,
tänu sellele blogile ning Janika isiklikule juhendmaisele minu koduses köögis suvel, olen valmistanud nende retseptide ja kirjelduste järgi lugematul hulgal maitsvat nii kodustele kui ka kolleegidele :)
Aitäh :) ja minu kallistused teile.
Gristel.
Jaanika ja Signe ütles …
Suured kallistused lähevad Sinu poole ka teele! Ja aitäh Sullegi! Loodetavasti saame peatselt jälle Sinu köögis kokata:)