Ühepajatoit hakklihaga

Kui me õega väikesed olime, siis tegi meil vanaema ikka sellist korralikku lihaga  ühepaja toitu, kuid argipäeva õhtul ei viitsinud ma liha hautamisega mässata ja nii sai proovitud kanahakklihaga. Polnud just päris see õige ühepajatoidu maiste, kuid kõik sõid isuga ja tõstsid veel teise portsugi juurde.

Vaja läheb:
6 kartulit
4 porgandit
1 väike kaalikas
veerand kapsapead
500 g kanahakkliha
soola, soovi korral ka hakklihamaitseainet

Tükelda kõik köögiviljad ning pane potti vähese veega keema - esmalt kaalika kuubikud, paari minuti pärast porgand, siis kartulid ja viimasena kapsas. Samal ajal maitsesta hakkliha ja prae ära. Kui köögiviljad on pehmed, kurna ära ning sega juurde hakkliha. Soovi korral võid serveerida hapukoorega.

Kommentaarid