Tatravorm
Selle lihtsa ja toitva vormiroa retsept pärineb väikeste mugandustega Farmi kodulehelt.
Kuna meil kõik tatart armastavad, siis maitses vorm hea. Selles vormis saab mõnusalt ära kasutada ka tatrapudru jääke.
Vaja läheb:
2 dl vett
1 dl tatrahelbeid
soola, pipart
100 g suitsujuustu
150 g maitsestamata toorjuustu
1- 2 muna + 2 tl vett
120 g kanafileed+ praadimiseks õli
Lase vesi potis keema ja lisa tatrahelbed ning keeda puder ja maitsesta see soolaga. Prae pannil õlis tükeldatud kanafilee ja maitsesta soola ning pipraga. Tükelda suitsujuust ning sega kokku tatrapuder, kanafilee, suitsujuust ja toorjuust. Tõsta segu ahjuvormi ja suru tihedalt kokku. Klopi munad lahti ja lisa vesi ning klopi ja maitsesta. Vala lahtiklopitud muna vormi peale ja küpseta 200 kraadi juures, kuni roog on pealt kuldkollane.
Kuna meil kõik tatart armastavad, siis maitses vorm hea. Selles vormis saab mõnusalt ära kasutada ka tatrapudru jääke.
Vaja läheb:
2 dl vett
1 dl tatrahelbeid
soola, pipart
100 g suitsujuustu
150 g maitsestamata toorjuustu
1- 2 muna + 2 tl vett
120 g kanafileed+ praadimiseks õli
Lase vesi potis keema ja lisa tatrahelbed ning keeda puder ja maitsesta see soolaga. Prae pannil õlis tükeldatud kanafilee ja maitsesta soola ning pipraga. Tükelda suitsujuust ning sega kokku tatrapuder, kanafilee, suitsujuust ja toorjuust. Tõsta segu ahjuvormi ja suru tihedalt kokku. Klopi munad lahti ja lisa vesi ning klopi ja maitsesta. Vala lahtiklopitud muna vormi peale ja küpseta 200 kraadi juures, kuni roog on pealt kuldkollane.
Kommentaarid