Sander köögis: jäätisejook
Vaatamata sellele, et see jäätisekokteil koosneb vaid kahest komponendist, kasutas Sander selle valmistamiseks siiski kokaraamatut- nimelt meie lapsepõlvest päritud legendaarset Salme Masso "Laste kokaraamatut". Ilmselt nii oli lihtsalt ägedam, et sai näpuga retseptist järge ajada.
Igatahes retsepti kui sellist nagu eriti ei olegi. Põhimõtteliselt tuleb võtta 2 klaasi mahla ja umbes 400 ml jäätist ning see blenderisse panna ja kokteiliks vahustada. Kui tahad vedelamat kokteili, siis võid mahla kogust suurendada ja kui paksemat- siis pane mahla vähem.
Mõttekas oleks lausa valmistada kohe topeltkogus, sest kellele siis ei maitseks jäätisekokteil!
Igatahes retsepti kui sellist nagu eriti ei olegi. Põhimõtteliselt tuleb võtta 2 klaasi mahla ja umbes 400 ml jäätist ning see blenderisse panna ja kokteiliks vahustada. Kui tahad vedelamat kokteili, siis võid mahla kogust suurendada ja kui paksemat- siis pane mahla vähem.
Mõttekas oleks lausa valmistada kohe topeltkogus, sest kellele siis ei maitseks jäätisekokteil!
Kommentaarid