Hapu- vürtsikas krevetileem

Nami- Namis kestab veel viimast päeva Hiina toitude teemaline kooskokkamine ja selle auks valmis ka see krevetisupp(leem). Supp sobib meie talve imehästi- on soojendav ja mõnusalt vürtsikas. Retsept pärineb GoodFoodist.

Vaja läheb:

3 sl riisiveini äädikat
500 ml kanapuljongit
1 sl sojakastet
1 sl roosuhkrut
2 tl peenekshakitud ingverit
2 väikest peenekshakitud tšillikauna
3 vart rohelist sibulat, hakitud
300 g kooritud krevette

Pane wokpannile või potti riisiäädikas, puljong, sojakaste, suhkur, ingver, tšilli ja sibul ning lase keema tõusta. Keeda umbes 1 minut ja lisa siis krevetid ning tõsta tulelt. Serveeri tassist või väikesest kausist.

Kommentaarid