Värskekapsasupp sulatatud juustuga
See ülimalt lihtne köögiviljasupp suutis mind oma lihtsusega igatahes ära võluda ja on meie laual viimasel ajal üsna sagedane külaline. Kenaks tõestuseks see roog ka väitele, et juust teeb toidu alati maitsvamaks. Retsept Nami-Namist.
Vaja läheb:
1,5 l köögiviljapuljongit
500 g värsket kapsast
1 sibul
2 porgandit
4 kartulit
2 sl õli
200 g sulatatud juustu (nt. Merevaik)
soola, pipart
hakitud tilli v peterselli
Kuumuta puljong potis keemiseni ja lisa ribadeks lõigatud kapsas ning keeda 10 minutit.
Tükelda porgand ja sibul ning prae õlis klaasjaks. Lisa porgand ja sibul ning tükeldatud kartul potti ja keeda 10- 15 minutit kuni aedviljad on pehmed. Seejärel tõsta pott tulelt ja sega juurde sulatatud juust. Lõpuks maitsesta supp.
Vaja läheb:
1,5 l köögiviljapuljongit
500 g värsket kapsast
1 sibul
2 porgandit
4 kartulit
2 sl õli
200 g sulatatud juustu (nt. Merevaik)
soola, pipart
hakitud tilli v peterselli
Kuumuta puljong potis keemiseni ja lisa ribadeks lõigatud kapsas ning keeda 10 minutit.
Tükelda porgand ja sibul ning prae õlis klaasjaks. Lisa porgand ja sibul ning tükeldatud kartul potti ja keeda 10- 15 minutit kuni aedviljad on pehmed. Seejärel tõsta pott tulelt ja sega juurde sulatatud juust. Lõpuks maitsesta supp.
Kommentaarid