Tomati- peekoni muffinid
Need tomatimuffinid on sellised mõnusad soolased muffinid, milles ei ole maitsvate koostisosadega kokku hoitud. Koos värske salatiga on päris toidukorra eest. Retsept pärineb "Tomatiraamatust".
Vaja läheb:
5 päikesekuivatatud tomatit
2 muna
4 sl piima
4 sl oliivõli
120 g toorsuitsupeekonit
soola, muskaati, suhkrut, pipart
6 g kuivpärmi
2,5 dl jahu
80 g riivitud parmesani
50 g seedermänni seemneid
8- 12 kirsstomatit
Tükelda päikesekuivatatud tomatid ja peekon. Klopi kausis munad, piim, õli ja maitseained segamini. Sega kuivpärm jahuga ja lisa segu omakorda munasegule. Sega juurde tomatid, peekon, parmesan ja seedermänni seemned. Täida paberist muffinivormid kolmveerandi ulatuses tainaga ja vajuta iga muffini peale 1 kirsstomat ning lase muffinitel 30 minutit kerkida. Küpseta 180 kraadi juures 20- 25 minutit.
Vaja läheb:
5 päikesekuivatatud tomatit
2 muna
4 sl piima
4 sl oliivõli
120 g toorsuitsupeekonit
soola, muskaati, suhkrut, pipart
6 g kuivpärmi
2,5 dl jahu
80 g riivitud parmesani
50 g seedermänni seemneid
8- 12 kirsstomatit
Tükelda päikesekuivatatud tomatid ja peekon. Klopi kausis munad, piim, õli ja maitseained segamini. Sega kuivpärm jahuga ja lisa segu omakorda munasegule. Sega juurde tomatid, peekon, parmesan ja seedermänni seemned. Täida paberist muffinivormid kolmveerandi ulatuses tainaga ja vajuta iga muffini peale 1 kirsstomat ning lase muffinitel 30 minutit kerkida. Küpseta 180 kraadi juures 20- 25 minutit.
Kommentaarid