Lavašikrõpsud
Need krõpsud on üks kerge ja mõnus alternatiiv rasvastele ja soolastele kartulikrõpsudele. Ilmselt ka odavam ja kindlasti oluliselt tervislikum. Midagi sellist on teinud ka Anni Arro oma Sepamaa kokaraamatus, kuigi tema krõpsudel oli rohkem täidist ja tema retseptis küpsetati lavaši ahjus ühes tükis.
vaja läheb:
1 lavaš
1/2 karpi Exquisa vahemere ürtidega toorjuustu
soovi korral riivjuustu või sinihallitusjuustu
Voldi lavaš lahti ja määri õhukese kihina peale toorjuust, soovi korral puista peale ka riivjuustu või sinihallitusjuustu. Lõika ribadeks ja ribad omakorda suupärasteks tükkideks. Parim ja mugavaim on lõigata pitsarulliga. Küpseta ahjus grilli all 3-5 minutit.
Kommentaarid