Täidetud paprikad india pähklite ja mozarellaga


Täna täitsin oma lemmikuid- paprikaid, kuna Nami-Namis kestab kuu lõpuni täidetud köögiviljade teemaline kooskokkamine. Selle täidetud paprikate retsepti leidsin "Köögiviljaraamatust" ja väikeste mugandustega tuli ta selline, nagu allpool näha.

Vaja läheb:

6 paprikat
100 g peekonit
2 küüslauguküünt
2 dl keedetud riisi
2 tomatit
100 g mozarella juustu
50 g india pähkleid
soola, pipart

Lõika paprikatel kaas pealt ja õõnesta sisust tühjaks.
Prae pannil tükeldatud peekonit paar minutit, lisa hakitud küüslauguküüned ja riis ning prae veel paar minutit. Tõsta pann tulelt ja sega riisisegu hulka hakitud tomat, tükeldatud pähklid ja tükeldatud juust ning maitsesta segu.
Täida paprikad seguga ja aseta kaaned tagasi peale ning küpseta 200 kraadi juures 20- 25 minutit.

Kommentaarid