Feta muffinid




Soolased feta juustuga muffinid, mis sobivad hästi näiteks hommikusöögiks või siis hoopis lõunaooteks. Retsept pärineb "Suure küpsetamisraamatu" I osast ja on siin veidi mugandatud kujul. Vabalt võib muffinitesse hakkida veel näiteks paprikat või oliive.

Vaja läheb:

6 dl jahu
1 sl küpsetuspulbrit
1 dl sulavõid
2 muna
2,5 dl piima
150 g fetajuustu
veidi soola

Sega jahu küpsetuspulbriga, lisa sulavõi, lahtiklopitud munad, murendatud fetajuust ning maitseained. Sega võimalikult kiiresti tainaks ja tõsta muffini vormidesse, täites vormid kolmveerandi jagu. Küpseta 175 kraadi juures 25- 30 minutit.
Serveerimiseks võid muffinid kaunistada kirsstomati või oliiviga.

Kommentaarid