Tomati-juustupirukas
Selle juustuse ja väga mahlase tomatipiruka retsept pärineb "Köögiviljaraamatust". Erinevate juustude, küüslaugu ja tomati aromaatne kooslus selles pirukas on ülimalt võluv ja viib lausa keele alla.
Põhi:
100 g võid
3 dl jahu
2 sl külma vett
1 tl soola
Täidis:
7 tomatit
2 dl majoneesi
200 g mozarella juustu
0,5 dl riivitud Parmesani
0,5 tl musta pipart
1 tl soola
2 küüslauguküünt
Põhja jaoks haki jahu, või ja sool purutaoliseks massiks ja lisa vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Suru tainas ümara pirukavormi põhja ning äärtesse ja eelküpseta 175 kraadi juures 8- 10 minutit.
Laota eelküpsetatud tainapõhjale vaheldumisi tomati- ja mozarellaviilud, maitsesta soola ja pipraga. Sega omavahel majonees, purustatud küüslauk ja riivitud Parmesani juust. Vala segu pirukale ja küpseta 175 kraadi juures 20-25 minutit. Serveeri basiiliku või punega.
Põhi:
100 g võid
3 dl jahu
2 sl külma vett
1 tl soola
Täidis:
7 tomatit
2 dl majoneesi
200 g mozarella juustu
0,5 dl riivitud Parmesani
0,5 tl musta pipart
1 tl soola
2 küüslauguküünt
Põhja jaoks haki jahu, või ja sool purutaoliseks massiks ja lisa vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Suru tainas ümara pirukavormi põhja ning äärtesse ja eelküpseta 175 kraadi juures 8- 10 minutit.
Laota eelküpsetatud tainapõhjale vaheldumisi tomati- ja mozarellaviilud, maitsesta soola ja pipraga. Sega omavahel majonees, purustatud küüslauk ja riivitud Parmesani juust. Vala segu pirukale ja küpseta 175 kraadi juures 20-25 minutit. Serveeri basiiliku või punega.
Kommentaarid
Kunagi teen KINDLASTI midagi siit!
Aitäh!