Sarvesaiad


Leidsin Maitseelamuste blogist sarvesaiade retsepti ning tuli kohe tahtmine neid katsetada. Nii saidki hommikusöögilauale kahe erineva täidisega saiad.

Tainas:

4 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
pool tl soola
250 g rasvatut kohupiimapastat
0,5 dl sulatatud võid

Sega jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa seejärel kohupiim ja sulatatud või. Jaga taigen pooleks ning rulli nendest õhukesed kettad. Lõika noaga mõlemad kettad kaheksaks sektoriks, tõsta meelepärane täidis sektori laiemale otsale ning keera rulli. Soolaseks täidiseks kasutasin ma fetat ning magusaks täidiseks segasin toorjuustule hulka veidi suhkrut ja kaneeli. Katsetada võib aga igasuguste täidistega.
Küpseta ahjus 200 kraadi juures ca 15 minutit.

Kommentaarid