Mozarella ja tuunikalaga täidetud tomatid


Vaatamata sellele, et august on juba täies hoos, jõudsin ma alles täna selle kuu Nami-Nami kooskokkamise ette võtta- valmisid täidetud tomatid. Iseenesest mulle meeldivad erinevad täidetud köögiviljad väga- eriti paprikad ja tomatid. Ja milline oleks veel sobivam hetk nende valmistamiseks, kui mitte augusti kuu, mil meie kohalikud köögiviljad on täies küpsuses.
See retsept on leitud Tervis+ ajakirjast ja siin esitatud veidi mugandatud kujul.

Vaja läheb:

8 tomatit
1 karp tuunikala tomatis
2 küüslauguküünt
100 g mozarella juustu
4 päikesekuivatatud tomatit
basiilikut, soola, pipart

Sega tuunikala, hakitud küüslauk, tükeldatud mozarella juust, hakitud päikesekuivatatud tomatid ja basiilikulehed ning maitsesta täidis.
Lõika tomatitel katus pealt ära ja õõnesta tomatid seest teelusikaga tühjaks. Täida tomatid täidisega ja tõsta kaas peale ning küpseta 200 kraadi juures ahjus 25 minutit.

Kommentaarid