Soe köögiviljasalat fetaga

August 17, 2010

Kuna aias ei näi tomatitel lõppu tulevat ja esimesed kõrvitsad on ka juba söögikõlbulikud, siis said need sooja köögiviljasalati põhikomponentideks. Juurde sai ka lisatud paprikat ja ube. Roog sobib söömiseks nii iseseisva söögikorrana kui ka liha kõrvale pakutuna.

Salati jaoks on vaja:

tomateid
paprikaid
kõrvitsat
ube
fetat
oliiivõli
soola

Salati jaoks võta enda jaoks meelepärases koguses tomateid, paprikaid, kõrvitsat ja ube. Haki esmalt paprika ja lõika kõrvits väikesteks kuubikuteks, piserda üle oliivõliga, lisa ka veidi soola, sega läbi ning pane ahju küpsema ca 5 minutiks 180 kraadi juurde. Samal ajal haki tomatid ning lisa hiljem koos ubadega ahjupannile. Hoia köögivilju veel ahjus ca 10 min. Serveeri ahjusooja salatit koos fetajuustu tükkidega.

0 comments: