Kondenspiimaküpsised
Mulle kohe väga maitseb kondenspiim. Võin seda panna pannkoogi peale, või saia peale või vahel lausa niisama süüa ja muidugi on ülimaitsvad kondenspiima sisse kastetud värsked maasikad. Aga alati on tore leida heale asjale uusi kasutusvõimalusi. Nii valmisidki Nami-Nami retsepti järgi krõbedad kondenspiimaküpsised.
Vaja läheb:
250 g jahu
150 g võid
1 tl küpsetuspulbrit
soola
vanilli
175 g kondenspiima
Haki koostisained noaga puruseks seguks ja mudi seejärel tainaks. Pane tainas 30 minutiks külma ja seejärel rulli jahusel laual lahti ning vormi küpsised (vormimiseks sobivad ka näiteks piparkoogivormid). Küpseta küpsiseid küpsetuspaberiga kaetud ahjulaadil 9-10 minutit kuni küpsised on kuldpruunid.
Kommentaarid