Lõhevaht kurgi-röstsaia padjal
Kuigi selle suupiste serveerimise idee pärineb raamatust "Tarretatud piduroad", on lõhevaht iseenesest hoopis omalooming ja täiesti ilma želatiinita valmistatud. Tuleb kohe mainida, et ohtlikult suupärased suupisted- kadusid laualt kiiresti ja limpsiti veel näppe ka !
Vaja läheb:
150 g külmsuitsu lõhet
200 g maitsestamata toorjuustu
1/2 sidruni mahl
soola, pipart, tilli
soovi korral sidrunipipart
1 pikk kurk
1 pk röstsaia
Pane köögikombini kõik ained ja sega segu kreemjaks. Kui segu tuleb liiga paks, sobib kasutada vedeldamiseks hapukoort või maitsestamata jogurtit.
Saiaketaste jaoks rösti sai rösteris või ahjus ja vajuta siis ümara vormiga saiaviiludest välja kettad. Viiluta kurk.
Aseta saiakettale kurgiviil ja sellele pritsi tordipritsist lõhevahtu.
Vaja läheb:
150 g külmsuitsu lõhet
200 g maitsestamata toorjuustu
1/2 sidruni mahl
soola, pipart, tilli
soovi korral sidrunipipart
1 pikk kurk
1 pk röstsaia
Pane köögikombini kõik ained ja sega segu kreemjaks. Kui segu tuleb liiga paks, sobib kasutada vedeldamiseks hapukoort või maitsestamata jogurtit.
Saiaketaste jaoks rösti sai rösteris või ahjus ja vajuta siis ümara vormiga saiaviiludest välja kettad. Viiluta kurk.
Aseta saiakettale kurgiviil ja sellele pritsi tordipritsist lõhevahtu.
Kommentaarid