Lihapallid kirsstomatiga pulga otsas

Selle vahva suupiste idee pärineb "Kotletiraamatust". Ümarad lihapallid ja kirsstomatid näevad pulga otsas välja nagu pulgakommid. Retseptis tegin mõningaid mugandusi ja lõppkokkuvõttes võib öelda, et lastele meeldisid need "pulgakommid".

Vaja läheb:

300 g veisehakkliha
0,5 dl riivjuustu (nt Eesti juustu)
1 muna
soola, pipart
1 purustatud küüslauguküüs
1 kuhjaga sl riivsaia
serveerimiseks kirsstomateid (umbes 20 tk.)

Sega omavahel kõik koostisained (va. kirsstomatid) kokku ja maitsesta segu soola ning pipraga. Vormi tainast umbes 3 cm läbimõõduga pallid, aseta need õliga määritud ahjuvormi ja küpseta 225 kraadi juures 10-15 minutit. Serveeri jahtunult pulga otsas koos kirsstomatiga.

Kommentaarid