Singirullid

September 8, 2010

Singirullid on veel ühed klassikalised ja alati maitsvad peolaua suupisted, mis ei jäta kedagi külmaks. Nende tegemine on aga lihtsamast lihtsam. Hea on õhukeselt viilutatud sink, seetõttu lase see poes viilutada või osta pakendatud ja viilutatud sinki. Täidis ehk siis küüslaugu- juustumääre sobib lisaks sellele, et passib singirullide täidiseks ka väga hästi röstsaiale või- leivale määrimiseks.
Ja ohtra küüslaugu lisamine tõrjub ehk mõne külmetushaigusegi.

Vaja läheb:

200 g viilutatud sinki
200 g riivjuustu
2-3 küüslauguküünt
1,5 dl majoneesi

Sega riivjuust majoneesi ja purustatud küüslauguküüntega. Pane igale singiviilule 1 kuhjaga teelusikatäis juustumääret ja keera rulli.

0 comments: