Kaneeli-kardemonisaiakesed
Soojatest kaneelihõngulistest saiakestest ei suuda vist keegi ära öelda. Eriti koos klaasi külma piimaga. Selle taina retsepti inspiratsioon pärineb raamatust "Murakarabadest oliivisaludeni". Tainas valmis täpselt samamoodi ja samade kogustega nagu selles postituses. Pean tunnistama, et vähese ajaga on saanud minust tulihingeline Richard Bertinet' meetodi austaja:) Niisiis, kui oled taina voltimise lõpetanud ja taina paariks tunniks kerkima pannud, siis valmista täidiseks kaneelivõi.
Kaneelivõi:
2 tl kaneeli
50 g suhkrut
80 g pehmet võid
määrimiseks 1 lahtiklopitud muna
Vahusta või suhkru ja kaneeliga ning pane kõrvale. Võta kerkinud tainas ja rulli lauale laiali ristküliku kujuliseks. Kata kaneelivõiga tainas ja keera rulli. Lõika rullist kolmnurksed tükid ja aseta ahjuplaadile 15 minutiks kerkima. Seejärel määri saiad pealt munaga ja küpseta 200 kraadi juures 15- 20 minutit.
Kaneelivõi:
2 tl kaneeli
50 g suhkrut
80 g pehmet võid
määrimiseks 1 lahtiklopitud muna
Vahusta või suhkru ja kaneeliga ning pane kõrvale. Võta kerkinud tainas ja rulli lauale laiali ristküliku kujuliseks. Kata kaneelivõiga tainas ja keera rulli. Lõika rullist kolmnurksed tükid ja aseta ahjuplaadile 15 minutiks kerkima. Seejärel määri saiad pealt munaga ja küpseta 200 kraadi juures 15- 20 minutit.
Kommentaarid