Marjabool

September 7, 2010

See mõnus ja värskendav marjabool on täiesti alkoholivaba ja sobib eriti hästi kaunistama just laste pidulauda. Idee on leitud "Anna-Liisa kokaraamatu" 2. osast. Idee jooki arbuusikoores serveerida jäi silma ühest kokandusajakirjast.

Vaja läheb:

2 apelsini
2 dl vaarika- mustsõstra kannujoogi konsentraati või siirupit
1 l kellukese limonaadi
1 l mineraalvett
värsket sidrunimahla

Viiluta apelsinid. Vala kõik joogikomponendid suurde kannu ja serveeri kohe.
Kui soovid jooki serveerida arbuusikoores, siis läheb vaja veel ühte suurt arbuusi, mis tuleb jäätisekulbi või melonilusika abil seest tühjaks õõnestada. Arbuusist imbuv mahl annab ka joogile mõnusat lisamaitset.

0 comments: