Kodune porgandi- tomatikaste
Üks mõnus kaste, mis sobib asendama ketšupit ning passib ka pasta või piruka peale.
Porgandi ja tomati koguste vahekorda võib varieerida vastavalt oma maitsele.
Retsept raamatust "Tervis toidust".
Vaja läheb:
0,5 kg tomateid
1 kg porgandeid
1 sibul
3 küüslauguküünt
sool, pipart, suhkrut
2 tl äädikat
Koori tomatid, riivi porgand, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta potipõhjas õli ja hauta selles porgandit, sibulat ja küüslauku 10- 15 minutit. Lisa tomat ja maitseained ning hauta veel 15 minutit ja püreeri. Tõsta kuumutatud purkidesse ja sule õhukindlalt.
Porgandi ja tomati koguste vahekorda võib varieerida vastavalt oma maitsele.
Retsept raamatust "Tervis toidust".
Vaja läheb:
0,5 kg tomateid
1 kg porgandeid
1 sibul
3 küüslauguküünt
sool, pipart, suhkrut
2 tl äädikat
Koori tomatid, riivi porgand, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta potipõhjas õli ja hauta selles porgandit, sibulat ja küüslauku 10- 15 minutit. Lisa tomat ja maitseained ning hauta veel 15 minutit ja püreeri. Tõsta kuumutatud purkidesse ja sule õhukindlalt.
Kommentaarid