Kodune porgandi- tomatikaste

October 18, 2011
Üks mõnus kaste, mis sobib asendama ketšupit ning passib ka pasta või piruka peale.
Porgandi ja tomati koguste vahekorda võib varieerida vastavalt oma maitsele.
Retsept raamatust "Tervis toidust".


Vaja läheb:

0,5 kg tomateid
1 kg porgandeid
1 sibul
3 küüslauguküünt
sool, pipart, suhkrut
2 tl äädikat

Koori tomatid, riivi porgand, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta potipõhjas õli ja hauta selles porgandit, sibulat ja küüslauku 10- 15 minutit. Lisa tomat ja maitseained ning hauta veel 15 minutit ja püreeri. Tõsta kuumutatud purkidesse ja sule õhukindlalt.

2 comments:

  1. Jaanake said...:

    Proovisin selle porgandi-tomatikastme ära, oli nii hea, et tegin kohe teistkorda veel. Super maitsev tuli!!! Koguseid ei mõõtnud, vaid panin tunde järgi. Kui ikka sellised "möksid" maitsevad, siis julgen soovitada!!!!!

  1. Anonymous said...:

    Kaua see hoidis säilib?