Kohupiima- kirsikook
Lihtsalt valmiv ja maitsev siidine kohupiimakook kirssidega, vajab küllalt pikka küpsemisaega ja tahab enne lahti lõikamist täielikult maha jahtuda, aga ootamine on seda väärt :)
Retsept raamatust "100 kooki 2".
Põhi:
1 pk Juubeli tordipulbrit
175 g võid
Täidis:
500 g maitsestamata toorjuustu
500 g kohupiima
5 muna
2 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
400 g (kompoti)kirsse
Põhja jaoks näpi tordipulber ja või purujaks massiks.
Täidise jaoks sega omavahel toasoe toorjuust, kohupiim, munad, suhkur ja vanillisuhkur.
Suru 2/3 purust küpsetuspaberiga voodertatud ümara koogivormi põhja, vala peale kohupiimasegu ning kata kirssidega. Kõige peale pudista ülejäänud purutainas. Küpseta kooki eelkuumutatud ahjus 175 kraadi juures 1 tund ja 20 minutit. Enne serveerimist jahuta täielikult.
Retsept raamatust "100 kooki 2".
Põhi:
1 pk Juubeli tordipulbrit
175 g võid
Täidis:
500 g maitsestamata toorjuustu
500 g kohupiima
5 muna
2 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
400 g (kompoti)kirsse
Põhja jaoks näpi tordipulber ja või purujaks massiks.
Täidise jaoks sega omavahel toasoe toorjuust, kohupiim, munad, suhkur ja vanillisuhkur.
Suru 2/3 purust küpsetuspaberiga voodertatud ümara koogivormi põhja, vala peale kohupiimasegu ning kata kirssidega. Kõige peale pudista ülejäänud purutainas. Küpseta kooki eelkuumutatud ahjus 175 kraadi juures 1 tund ja 20 minutit. Enne serveerimist jahuta täielikult.
Kommentaarid
Jõudu ikka jätkamiseks
Anname oma parima!