Praetud riisipallid mozarella täidisega

See roog on mõnus võimalus kasutada ära riisipudru või risotto jääke. Krõbedad pallid pehme juustutäidiega maitsevad hästi nii suupistena kui ka serveerituna prae lisandina.
Retsept raamatust "Itaalia köök".

Vaja läheb:

jahtunud risottot (1,5 tassist riisist)
3 muna
200 g mozarella juustu kuubikutena
praadimiseks õli
paneerimiseks riivsaia või jahu

Sega 2 muna külma riotto sisse, kui segu tundub liiga vedel, siis lisa sellele 2 sl riivsaia. Vormi segust pallikesed, tee nende keskele süvend ja pista sellesse mozarellakuubik. Kuumuta õli. Veereta palle jahus, lahtiklopitud munas ja riivsaias ning prae kuumas õlis, kuni pallid on kuldsed ja krõbedad. Serveeri soojalt.

Kommentaarid