Šokolaadimüsli
Juba ammu on olnud mõttes ise müsli tegemine, aga teostus lihtsalt võttis veidi aega. Inspiratsiooni sain Ragne blogist,kus jäi silma ahvatleva šokolaadimüsli retsept. Müsli ise on järjekordne šokohooliku unistus- šššššokolaadine ja krõmpsuv. Piimašokolaadi asemel kasutasin tumedat šokolaadi.
Vaja läheb:
25 g mett
25 g võid
250 g kaerahelbeid
1 tl vanillisuhkrut
50 g banaanilaaste
50 g mandleid
50 g rosinaid
75 g tumedat šokolaadi
Sulata mesi ja või. Sega omavahel kokku kaerahelbed, vanillisuhkur, banaanilaastud, hakitud mandlid ja rosinad. Vala või- mee segu kaerahelbe segu hulka ja sega korralikult läbi. Laota müslisegu küpsetuspaberile ja rösti ahjus 180 kraadi juures 20 minutit vahepeal segades.
Sulata šokolaad vesivannil ja vala segades müslisehule peale.
Lase veidi jahtuda ja serveeri külma piimaga.
Vaja läheb:
25 g mett
25 g võid
250 g kaerahelbeid
1 tl vanillisuhkrut
50 g banaanilaaste
50 g mandleid
50 g rosinaid
75 g tumedat šokolaadi
Sulata mesi ja või. Sega omavahel kokku kaerahelbed, vanillisuhkur, banaanilaastud, hakitud mandlid ja rosinad. Vala või- mee segu kaerahelbe segu hulka ja sega korralikult läbi. Laota müslisegu küpsetuspaberile ja rösti ahjus 180 kraadi juures 20 minutit vahepeal segades.
Sulata šokolaad vesivannil ja vala segades müslisehule peale.
Lase veidi jahtuda ja serveeri külma piimaga.
Kommentaarid