Kõrvitsasupp kookospiimaga

Veel üks mõnus ja kerge kõrvitsasupp, mis on tänu kookospiimale veidi idamaise hõnguga. Supp on suhteliselt vedel, kui soovid paksemat suppi, siis tuleb suurendada kõrvitsa kogust või lisada hoopis mõni kartul.

Vaja läheb:

2 sl võid
1 sibul
400 ml kanapuljongit
4 suurt peotäit kõrvisat
3 küüslaugküünt
2 tl suhkrut
1/2 tl soola
1/2 tl pipart
300 ml kookospiima

Sulata või poti põhjas, lisa tükeldatud sibul ja küüslauk ja kuumuta neid võis umbes 8 minutit. Lisa puljong ning seejärel tükeldatud kõrvits, suhkur, sool ja pipar. Lase keema ja hauta tasasel kuni kõrvits on pehme (umbes 15-20 min). Lisa kookospiim ja püreeri. Lase veelkord keema tõusta ja serveeri.

Kommentaarid