Sidrunikala
Mahlane sidrunimaitseline kalapraad on kerge kõhutäis ja valmib kiiresti, seetõttu on see eriti mõnus just argipäeva õhtuteks. Serveerida on seda hea näiteks koos keedetud riisiga. Retsept raamatust "Kiirelt ja tervislikult".
Vaja läheb:
veidi õli
600 g valge kala fileed
1 sl valgeveiniäädikat
2 tl suhkrut
1/2 sidruni mahl
2 tomatit
1 sidrun
0,5 dl kuuma vett
soola, pipart
Kuumuta õli pannil, aseta kaltükid pannile ja raputa üle soola- pipraga. Sega kokku äädikas, suhkur ja sidrunimahl ning vala pannile. Koori ja viiluta sidrun ning viiluta tomat ja lao pannile kalatükkidele. Lõpuks vala peale kuum vesi ja hauta madalal kuumusel kala 15 minutit.
Vaja läheb:
veidi õli
600 g valge kala fileed
1 sl valgeveiniäädikat
2 tl suhkrut
1/2 sidruni mahl
2 tomatit
1 sidrun
0,5 dl kuuma vett
soola, pipart
Kuumuta õli pannil, aseta kaltükid pannile ja raputa üle soola- pipraga. Sega kokku äädikas, suhkur ja sidrunimahl ning vala pannile. Koori ja viiluta sidrun ning viiluta tomat ja lao pannile kalatükkidele. Lõpuks vala peale kuum vesi ja hauta madalal kuumusel kala 15 minutit.
Kommentaarid