Kiire pilaff kanalihaga

April 29, 2011
Midagi kiiret ja toitvat riisi armastajatele. Lihasid ja köögivilju võib varieerida vastavalt sellele, mis parasjagu kodus olemas on.

Vaja läheb:

2,5 dl (pudru)riisi + 5 dl vett
2 kanafileed
2 sl õli
2 porgandit
1 sibul
0,5-1 dl tomatipüreed
1 köögiviljapuljongikuubik + 0,5 l vett
soola
must pipart
Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lõika kanafileed ribadeks ja pruunista pannil, tõsta kõrvale. Viiluta porgandid ja haki sibul ning pruunista paksupõhjalises potis. Siis lisa kanatükid, tomatipüree ja pipar ning kuumuta veidi. Kalla peale puljonikuubikust valmistatud leem ning hauta 15 minutit, kuni liha on pehme. Viimaks sega hulka keedetud riis ja hauta paar minutit üheskoos. Soovi korral maitsesta veel soola ja pipraga.

0 comments: