Apelsini- köögivilja püreesupp

April 18, 2011
Mahe ja kerge tsitruseline püreesupp, mille peamisteks maitseandjateks on õun ja apelsin. Supp valmib kiiresti ja vähese vaevaga. Õuntest ja apelsinidest saab supp ka paraja vitamiiniportsu.
Retsept raamatust "Süües terveks ja kauniks"

Vaja läheb:

5 dl kana- või köögiviljapuljongit
4 õuna
3 kartulit
1 porru
1 apelsini mahl
2 sl maitsestamata toorjuustu

Koori ja tükelda õunad, kartulid ja porru ning keeda puljongis pehmeks. Seejärel lisa värskeltpressitud apelsinimahl ja toorjuust ning püreeri saumiksriga ühtlaseks seguks. Serveeri kuumalt krõbeda sepikuviiluga.

2 comments:

  1. Anonymous said...:

    Oli tõeliselt hea!!!

    Veronika