Apelsini- köögivilja püreesupp
Mahe ja kerge tsitruseline püreesupp, mille peamisteks maitseandjateks on õun ja apelsin. Supp valmib kiiresti ja vähese vaevaga. Õuntest ja apelsinidest saab supp ka paraja vitamiiniportsu.
Retsept raamatust "Süües terveks ja kauniks"
Vaja läheb:
5 dl kana- või köögiviljapuljongit
4 õuna
3 kartulit
1 porru
1 apelsini mahl
2 sl maitsestamata toorjuustu
Koori ja tükelda õunad, kartulid ja porru ning keeda puljongis pehmeks. Seejärel lisa värskeltpressitud apelsinimahl ja toorjuust ning püreeri saumiksriga ühtlaseks seguks. Serveeri kuumalt krõbeda sepikuviiluga.
Retsept raamatust "Süües terveks ja kauniks"
Vaja läheb:
5 dl kana- või köögiviljapuljongit
4 õuna
3 kartulit
1 porru
1 apelsini mahl
2 sl maitsestamata toorjuustu
Koori ja tükelda õunad, kartulid ja porru ning keeda puljongis pehmeks. Seejärel lisa värskeltpressitud apelsinimahl ja toorjuust ning püreeri saumiksriga ühtlaseks seguks. Serveeri kuumalt krõbeda sepikuviiluga.
Kommentaarid
Veronika