Mini pulmatort

See pisike pulmatort on tehtud proovitordiks. Headel sõpradel on tulemas pulmad ja plaanin neile kingituseks suurt ja mitmekorruselist pulmatorti. Seetõttu saigi meisterdatud väike proovitort ja olgu etteruttavalt öeldud, et see maitses kõigile väga, sealhulgas ka tulevasele noorpaarile. Loomulikult saab selline tort olema väga suur väljakutse, mille ma kavatsen otse loomulikult vastu võtta :)
Tort koosneb heledatest biskviitpõhjadest, mille vahel on maasika- ja valge šokolaadi tükkidega kohupiima-vahukoore kreem, kuhu sisse on riivitud ka veidi martsipani. 
 Kaetud on tort martsipaniga ja seejärel suhkrumassiga ning kaunistatud pisikeste suhkrumassist lillede ja hõbedaste suhkrupärlitega.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Kahju, et retsepti kuskil ei näe, peab mainima, et tordid on superilusad ja isuäratavad!
Jaanika ja Signe ütles …
Anonüümne, biskviidi retsept, mida alati kasutan, on olemas selles postituses: http://maitsevseiklus.blogspot.com/2010/04/sunnipaevalaual-oh-mis-hea-koik-koos.html
Täidiseks on kohupiima ja vahukoore segu, kus sees tükeldatud maasikad ja riivitud valge šokolaad ning veidi želatiini. Peal suhkrumass. Kui midagi täpsemalt küsida tahad, siis kirjuta mulle meilile.