Soojendav kana-nuudlisupp
Selle maitsva kanasupi idee pärineb BBC GoodFoodi lehelt. Soojendav ja aromaatne ingveriga supp sobib hästi külma aastaaega ja aitab boonusena isegi külmetusega võidelda.
Supi jaoks:
900 ml kana või köögivilja puljongit
200 g kana rinnaliha
1 sl hakitud ingverit
1 peeneks hakitud küüslauguküüs
50 g (riisi)nuudleid
2 kuhjaga sl maisi (kasutasin minimaisitõlvikuid, sobib nii konserv kui ka külmutatud)
2-3 hakitud seent
2 sl sojakastet
2 rohelist sibulat
serveerimiseks hakitud ürte ja tšillit soovi korral
Vala puljong potti ning lisa kana, ingver ja küüslauk. Lase keema tõusta, seejärel vähenda kuumust ja hauta 20 minutit kuni kana on pehme. Võta kana puljongist välja ja tükelda suupärasteks tükkideks. Vala kanatükid tagasi supi sisse koos nuudlite, maisi, seente, tükeldatud sibula ja sojakastmega. Keeda 3-4 minutit, kuni nuudlid on pehmed ja serveeri koos ürtide ning tšilliga.
Supi jaoks:
900 ml kana või köögivilja puljongit
200 g kana rinnaliha
1 sl hakitud ingverit
1 peeneks hakitud küüslauguküüs
50 g (riisi)nuudleid
2 kuhjaga sl maisi (kasutasin minimaisitõlvikuid, sobib nii konserv kui ka külmutatud)
2-3 hakitud seent
2 sl sojakastet
2 rohelist sibulat
serveerimiseks hakitud ürte ja tšillit soovi korral
Vala puljong potti ning lisa kana, ingver ja küüslauk. Lase keema tõusta, seejärel vähenda kuumust ja hauta 20 minutit kuni kana on pehme. Võta kana puljongist välja ja tükelda suupärasteks tükkideks. Vala kanatükid tagasi supi sisse koos nuudlite, maisi, seente, tükeldatud sibula ja sojakastmega. Keeda 3-4 minutit, kuni nuudlid on pehmed ja serveeri koos ürtide ning tšilliga.
Kommentaarid