Pähkliporgandid
Vaheldueks kartulile, sai ühel õhtul prae kõrvale lisandiks tehtud pähkliporgandeid, mille retsepti leidsin oktobbrikuu Meie Pere ajakirjast. Sealse retsepti järgi tuli porgandeid keeta, kuid kuna ma pole eriline keedetud porgandite austaja, siis keetmise asemel hoopis vokkisin.
Vaja läheb:
500 g porgandeid
1 dl soolapähkleid
1 sidruni mahl
3 sl oliivõli
soola
pipart
Koori porgandid ning lõika peenikesteks ribadeks. Pane wok-pannile õli ning lisa porgandid. Samal ajal purusta soolapähklid ja lisa juurde sidrunimahl ning lisa segu porganditele. Ära porgandeid liigselt kuumuta, vaid jäta mõnusalt krõmpsuks. Maitseta soola-pipraga.
Vaja läheb:
500 g porgandeid
1 dl soolapähkleid
1 sidruni mahl
3 sl oliivõli
soola
pipart
Koori porgandid ning lõika peenikesteks ribadeks. Pane wok-pannile õli ning lisa porgandid. Samal ajal purusta soolapähklid ja lisa juurde sidrunimahl ning lisa segu porganditele. Ära porgandeid liigselt kuumuta, vaid jäta mõnusalt krõmpsuks. Maitseta soola-pipraga.
Kommentaarid