Kuum koer ehk hot dog
Üks isevalmistatud hot dog läheb igal ajal asja ette ja täidab ka mõnusalt kõhtu. Muidugi on lihtsam ja kiirem võimalus valmistada hot dog poest ostetud saiast, aga seekord võiks ju proovida hoopis ise mõnusad porgandisaiad valmistada,
Porgandisaiad:
250 g jahu
1 tl soola
1 tl soodat
1 riivitud porgand
2 dl keefiri
Vahele:
4 Talleggi hot- dog kanaviinerit
2 keedetud peeti
2 marineeritud kurki
ketsupit, magusamat sinepit
Porgandisaiad:
250 g jahu
1 tl soola
1 tl soodat
1 riivitud porgand
2 dl keefiri
Vahele:
4 Talleggi hot- dog kanaviinerit
2 keedetud peeti
2 marineeritud kurki
ketsupit, magusamat sinepit
Porgandisaiade jaoks ega omavahel jahu, sool ja sooda, seejärel lisa peene riiviga riivitud porgand ja keefir ning sega ühtlaseks tainaks. Vormi käte vahel 4 piklikku pätsikest ja küpseta neid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 220 kraadi juures 5 minutit ja veel 200 kraadi juures 10- 15 minutit.
Samal ajal grilli ahjus või grillil 4 Talleggi Hot-Dog kanaviinerit. Viiluta peet ja kurk.
Kui kuklid on veidi jahtunud, siis aseta kuklite vahele kurgiviilud, peediviilud, kanaviinerid, ketšup ja sinep ning kodused kuumad koerad ongi valmis :). Naudi kohe!
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid